maanantai 27. tammikuuta 2014

Anteeksi maalaisuuteni

pohdiskelin tässä, kun en aina julkkista tunnista kun sellaiseen törmään...
Saatan pitää jopa ihan inhimillisenä ihimisenä. Täällähän tällaisiin nuoriin muodinluojiin törmää harva se päivä, enkä tosiaankaan aina välttämättä ole osannut suureksi taiteilijaksi tunnistaa :/
Juup, koska en ole osannut vierastaa , olen kommunikoinut ihan normisti omana itsenäni. Toisaalta sitten minuunkin suhtaudutaan luontevasti.
Männä viikolla sain nahkan käsittelyn opastusta Vilma Riitijoelta ja olin iloinen, että asiaan vihkiytynyt neuvoi kokematonta. Hyvät neuvot olisivat tarpeen jatkossakin, kun yksin joudun selviämään tuosta harjoitushameen ompelusta.


Punaposkinen koululainen tässä taivaltaa kouluun parinkymmenen asteen pakkasessa viimeviikolla. Onneksi valmistui tämä oma kaulahuivi parahiksi leukaa lämmittämään. On se lämmittänyt kyllä hartioilla sisätiloissakin, kun meinaa olla niin vilpoista esim. auditoriossa.


Olin tohkeissani syöttänyt Grafis-kaavaohjelmaan mahdottomasti kasvunvaraa housun liitinkiin. Huomattiin tänä aamuna, kun alettiin kaavasovitteita pukea päälle. Tieten alitajuisesti annoin itselleni luvan herkutella täällä Hämeenlinnassa, kun meinaa välillä iskeä ankara koti-ikävä. Tylysti otatti kaavoituksen ope mun housunvyötäröltä 20 sentin kasvunvarat pois, joten kuosissa on pysyttävä tämänkin opiskelijan :D

Pähee kuosi oli näissä kaavasovitepöksyissä, jotka tässä magneetti ohjaimen kanssa koneella menossa.Uudet sovitteet täytyy ens maanantaiksi varmaan tehdä viikonloppuna kotona.


8 kommenttia:

 1. Anonyymi1/28/2014

  Uskonpa, että aitous ihmisenä....ja missä tahansa asiassa on parasta....pysy vaan tuollaisena avarakatseisena ja aitona....äläkä pyytele sitä anteeksi....
  Hallauksin Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä yritän kyllä puhua, muuta kun Ylivieskan ja Nivallan murretta... siinä huonosti onnistuen. Joka kaupassa kyselevät sitten, että et taida olla täältä päin... Noo enhän minä sitä anteeksi pyytele, sanonta vaan :)

   Poista
 2. Helepompaa tuo elämä on olla ihan omana itsenään, nauti kun saat tehdä käsilläsi uutta ja innovatiivista.
  Kohta kevät ;-) ja ensimmäinen opiskelu vuosi pulkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida enää osata muuksi muuttua! Nautin kyllä, vaikka tänään nahkahameen ompelun loppusuora meinasi vastustaa.

   Poista
 3. ai meinaspa unohtua, https://kuler.adobe.com/explore/most-popular/?time=month, tämä linkki värimaailmaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käydäänpäs kurkkamassa... meille kyllä nuo muotikatalogit ja värikartat on nettimaailmassa auki, kun alan opiskelijoita ollaan. ei ole vaan vielä tullut kunnolla tutustuttua niihin.

   Poista
 4. Se on tosi mukava juttu, jos osaa käyttäytyä luontevasti seurassa kuin seurassa. Vieläkin naurattaa, kun muistelen erään ystävän kommenttia. Sattui risteilyllä muistaakseni Dannyn kanssa samaan hissiin. Iso D veti täyttä olutkärryä mukanaan. Kaverini kysäisi muina miehinä; "Jätitkö meille mitään?" Hih, hii. Tuollainen sanavalmius on hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D sanavalmiudestani en tiedä... mutta tällaisena luontaisena hälöppänänä on ihan hyvä olla ;)

   Poista