maanantai 13. tammikuuta 2014

Villahousut

jalkaan ja joen rannalle istumaan.
Jokainen meistä tarvitsee omat luovuuden ja inspiraation lähteensä.

Minä inspiroiduin tänään näistä, klikkailemalla suuremmaksi voitte inspiroitua tekin.
Aurinkoenergiaa imuroidaan nyt pienen pienistä valonpilkahduksista.

6 kommenttia:

 1. Kiva kun jaksat valokuvailla luonnon ihmeitä, itelläkin pitäsi olla kamera aina mukana kun iltalenkillä kävelee, vaikka niin noita kännykkäkameroita kehutaan niin ei niillä kuitenkaan kunnon kuvia saa. Siellä Hämeenlinnassakin on niin paljon kuvaamista ja ootahan kun kevätaurinko alkaa paistaa! Oulussakin sattumoisiin aurinko taivaalla, missähän se on ollut viime viikot? Loppu viikosta lähtään rukalle ulkoileen ja kuvaileen, Juliakin tulee mukaan. Iloista opiskelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lissu! Ennen tätä uutta blogia perustaessani kynnyskysymyksenä oli juuri valokuvaaminen. En jaksa rahdata järkkäriä Hämeenlinnaan, kuitenkin sieltäkin pitäisi valokuvia saada. Kovasti tutkin jotain pikkukameravaihtoehtoja, Mutta, kun on tottunut järkkärillä kuvaamaan, ei tunnu järkevältä ostaa pikkukameraa, johon joutuisi sijoittamaan 500 euroa, että saisi jonkunlaisen. Siispä kännykkäkuvia luvassa Hämeenlinnasta, vaikkei niistä kummoisia saakkaan...(=nahkatilkkukuvat :/ ) Näissä kuvissa kotoinen Malisjoki;)

   Poista
 2. Anonyymi1/14/2014

  Ihania kuvia! Toisilla on taito nähdä yksityiskohtia paremmin :) Tsemppiä taas sinne Hämeenlinnan arkiseen aherrukseen. t:Sirpa

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/23/2014

  Hitsin hitsi, että oon kateellinen (vaaleanpunaista positiivista kateutta),virtaavan ja vuodenaikojen mukaan muuntuvan ja elävän Malisjoen äärelle minäkin mielin,,,,
  Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi milloinkahan se onnistuis sulta se Malisjoen rantojen valloitus... ehkä sun pitäis tehdä askarteluhommina Miksun kanssa sellainen aarrekartta... olen kuullut että sellaiset toiveet joskus toteutuvat!

   Poista