torstai 31. maaliskuuta 2016

Vaistoni

joutui hukkaan, onko kukkaan nähäny?

Jos tekisin oman mieleni mukaan, niin lanka- ja värivalinnat olisivat "selevä kö pläkki." Olen ollutkin täysin varma valinnoissani tähän asti: kun osa ihmisistä ihastelee ja osa kauhistelee, tietää olevansa oikeilla jäljillä. En halua miellyttää valinnoillani sellaisia, jotka ovat tottuneet tekemään varmanpäälle-juttua 30 vuotta. Jos pysytään aina samassa miellyttävässä, eikä lähdetä omalta mukavuusalueelta, niin siinä ollaan ja jämähdetään sitten. Sitä samaa Kettuset-kirjoneuletta olisi minunkin sama suoltaa tulemaan koneella aina vaan. Eikös niin?Juu, ei!
Mun täytyy osata haistella tuulia, tehdä vähän radikaalia. Olkoon  sitten niin, että näillä leveysasteilla se on erikoista.
Tunnustan nyt tässä, että kaipaan juuri nyt sitä Aallon riehakasta meininkiä, kun tehdään, eikä pohdita tulevia. Irrotellaan luvan kanssa, eikä murehdita, jos kankaan ihokosketus ei ole miellyttävä... Eri aaltopituudella meillä ollaan Hamkissa tässä kohtaa, jotenkin olen tulkinnut, että meidän pitää olla mallistomme kanssa enemmän tosissaan, vakavissaan. Se pistää pohtimaan ja murehtimaan...


Nyt mietin, että jos tekisin näytökseen eri neuleen kuin showroomiin. Näytöksen neulosmateriaali voisi olla hirveänkin tuntoinen, kunhan on näyttävä. Showroom-neule voisi olla sitten paremmin iholle istuva, eikä herättäisi niin voimakkaita reaktioita. Mullahan on tässä todellakin aikaa tehdä versio jos toinenkin. APUAAA!


Hei kamut, nyt tarvitsisin tsemppiä ja tukea, että uskaltaisin olla se rämäpää, joka mää oon aina ollutkin. Se joka paukuttaa päätään seinään ja mennä porskuttaa, välittämättä mielipiteistä.

Luomisen tuska on se kun on liian pieni lapio... vai miten se meni...8 kommenttia:

 1. No nih!
  Tässäpä sulle isolla lapiolla, talikolla ja kottikärryillä sitä rohkeutta ja rämäpäisyyttä. Ommaa ihteyttä!

  Näytökseen näyttävää ja rouheeta.
  Sitten hypistelyyn hypisteltävämpää.


  Luota íhiminen ihteesi! Älä mielistele muita, älä ota varman päälle, revittele ja erotu!

  Aurinkorantuja päiviisi! Luomisenpaloa ja -poltetta!

  Tiinalta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teen Tiina, kiitos! Olen nyt viikon värkännyt yhtä työtä, purkanut ja tehnyt uudelleen. Miettinyt välillä, että kai oon vähän kahjo... toisaalta kahjo pittää ollakkin, että uskaltaa olla välittämättä niistä jotka sivaltelevat sanan säilällä. Ne vain haluavat elää turvallisesti, eivätkä ymmärrä!

   Poista
 2. Anonyymi3/31/2016

  Tietysti olet omapäinen ja teet niinkuin Päivikistä parhaalle tuntuu. Luotat omaan vaistoosi ja teet just niinkuin se sanoo. Kyllä siitä hyvä tulee. Voimia ja itepäisyyttä lisää loppukevään aherrukseen! t:Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Voimia sain kyllä mukavaisesta pääsiäisseurasta. Viikko alkoi vaan takkuisesti, yhden neuleen juonitellessa :)

   Poista
 3. Kävi tuossa mielessäni, että onkohan tarkoituksenasi kuinka monta vastaavanlaista projektia toteuttaa elämässäsi? Mikäli ei niin kovin monta tai tämä on peräti ainut laatuaan, niin suosittelen kyllä, että räväytät oikein kunnolla! Niin että jengillä jää suu auki. Mitä tuo muija Pohojanmaalta onkaan saanut aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suurena vaatesuunnittelijana täähän tulee olemaan mulle arkipäivää valmistumisen jälkeen... näytöksestä toiseen vaan mennään... eh-he-heh! Joo, suut jää auki taatusti, siitä ei oo epäilystäkään ;)

   Poista
 4. Päivikki älä mieti muita. Tee jotain älytöntä, jossa vaan sinulle on järkeä (Päivikin järki = älytön?) :D Jos et ole tekemässä käyttövaatetta, vaan näytösvaatetta niin ei tarvitse miettiä mitään ihotuntumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma, niin se on -> Päivikin järki=älytön :D
   Tässä vaiheessa vaan kaipaan teitä kavereita ihan mielettömästi ja teidän mielipitteitä!

   Poista