torstai 17. maaliskuuta 2016

Arki alkoi

tietokoneella istuen, mutta niin vain sain konseptoinnin tehtyä. Jotenkin kovasti meinasi tökkiä se homma. No sen jälkeen olen kuitenkin saanut kaikki langat mallistoon hankittua, kun tilasin mohairit  Riitalta Kotikutomosta. Nyt on sitten langat puolattuna ja siimat solmussa odottamassa selvittämistä ja tuskan hikeä.


Osa neuloksista odottaa jo kokoamista, ajattelin odotella mallini mittoja, että saisin tehdä mahdollisimmat pitkät lahket, vaikka voisihan niitä jalkoja jatkaa sellaisilla huikeen korkeilla koroilla, mitä nähtiin viimevuonna (noin 20cm) w15 näytöksessä Nosturissa.

Päiviin pitäisi saada jonkinlainen rytmi. Sisäinen kelloni kyllä herättää näin valoisaan aikaan jo seitsämän huitteilla, mutta kun tähän tietsikalle istahdan, niin kohta huomaan kellon olevan jo puolessa päivässä. Aika vierähtää moodlea ja sähköpostia selatessa, slack-viestejä lukiessa ja niihin vastaillessa... Tuntuu, niinkuin tyhjänpäiten olisi tässä istuskellut.

Parin ihanan aurinkoisen päivän jälkeen täällä tupruttelee lunta. Täytyy ottaa ilo irti siitäkin, sillä eilinen meni mökömajassa sipuliruukkuja tutkiessa: kuulkaapa tätä, siellä sipulit osoittavat elon merkkejä. Kevät, kevät...
Noh mutta nyt istahdan tuonne työhuoneeseen ja meen tappelemaan siiman kanssa. (Huokaus!) Työn iloa teillekkin!


2 kommenttia:

  1. Kyllä sinulla näyttää hommat silti kokoajan etenevän, vaikka välillä tuntuisikin, että tökkii :) Aika huikeilla koroilla ne mallit osaavat kävellä, huh huh. Itse sain reissusta uudet "piikkarisaapikkaat", joissa n. 7 cm ja ai kauhia, että voi käveleminen olla hankalaa kokemattomalle. On muuten hienoja nuo sinun aikaisempien päivitysten pääsiäiskoristeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirkko, hommat etenee kyllä ja tökkiminen kai kuuluu asiaan, kun täällä yksikseni pakerran. Oppari on sellainen homma, että pitää ottaa itseään niskasta kiinni, että kuuleppa nyt rouva jos haluat joskus valmistua, niin tämä on tehtävä... Argh! Ei auta haahuilu ja pääsiäiskoristelu ;)

      Poista