tiistai 14. lokakuuta 2014

Olen oppinut

nauttimaan plastisen sommittelun kurssista ja siihen kuuluvasta elävän mallin maalauksesta.
Opettaja kommentoi, antaa palautetta, kehoittaa korjaamaan virheet, mutta myös kehuu jos siihen on aihetta. Minun maalausjälkeni on suhteellisen voimakasta. Värin käyttö hmm. oliskos se sitä minua, joku taisi kommentoida, että erikoista...  kertokaa nyt sitten olenko tämän näköinen persoona?


Olen kehittynyt tämän jakson aikana ja jotenkin nyt kun sen huomaa, olisi toivonut kurssin jatkuvan. Tuskastuttavia tunteja hankalien alastonmallien kanssa - mallina olo ja liikkumattomuus eivät ole maailman helpoimpia hommia. Hankalaa on myös tilan ahtaus, meitä maalaajia on paljon, maalaamme kuin sillit purkissa... jos astut kaksi askelta taaksesi saatat kaataa kaverin maalaustelineen.
Niin, se ei ole hyvä juttu, pitäisi välillä saada katsoa kaukaa.

Nyt kun maalaustunteja ei enää ole, niin kaipaan niitä jo.Viimeisimmallä kerralla maalasimme qroguis-piirroksia, eli 20 min asento. Aika monta työtä tein päällekkäin... Tyttäreni Viivi tuumasi yhden työn nähtyään, että "äiti en ymmärtänyt yhtään mitä se esitti" Siinäpä sitä palautetta kerrakseen :)
Portfoliota taas kokoamaan, jees!

2 kommenttia:

 1. Waaauuuu!


  Olen niin kade, pääset osalliseksi kaikkeen tuommoiseen.
  Ja sää ossaat, siis tykkään todella sun tyylistä, pensselinjäljestä ja noista väreistä!

  Ymmärrän kuinka vaikea on ottaa etäisyyttä työhön, kun toinen maalaa vieressä. Mää varmasti koheltaisin omat ja muiden telineet nurin, kun toolassa heiluisin. Välillä kotonakin maalatessa törmäilee seiniin, elukoihin tai kappikelloon niin että paukkuu.

  Minä ainakin muka ymmärsin mitä ne esittää ;-) Olet huikea, niin monessa!

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö Tiina, että on ihanaa, kun sanot että oot kade... nimittäin silloin minä muistan olla taas kiitollinen näistä opiskelupäivistä. Nyt kun on viikkotolkulla istunut junassa: rättipoikki matkustamisesta, eikä haluais enää lähtiä kotua mihinkään. Just nyt tarvin tuota, että joku kadehtiikin. Siellä olo kuitenkin on ihan mukavaa!

   Poista