torstai 8. toukokuuta 2014

Kylmää hikeä

puskee otsalle näinä viimeisinä päivinä. Vaikka olenkin hoitanut hommani suhteellisen ajallaan, on  töitä, joita hupsahtelee lisäksi viimeisiin koulupäiviin. Ja, no joo, kaveriakin täytyy auttaa hädän hetkellä. Malliston kimpussa pakertavia kolmosia käy ihan sääliksi välillä, siksi lisääntyi hommat yhdellä neuleliivillä ja huivilla...
Mutta hei, mää oon jo steitsillä näytöksessä ;) Tai en mää vaan mun tekeleet; Annukka Suvitien suunnittelemana. Kuvia sitten, kun näytös on ohi.
Viimeviikko oli onneksi mahdottoman voimaanuttava neulomuksineen ja portfolion vääntöineen. Sekin, että lenkkeiltiin ja patikoitiin metsässä, antoi ihan uutta virtaa tähän loppupuserrukseen.

Nyt tarjoan sellaisia tärähtäneitä kännyotoksia Viimeisten viikkojen räpellyksistä:


Kaulusharjoitus meni kohtuullisen hyvin, tällähetkellä tuskailen varsinaisen tuotteen parissa ja kauluksen sulkeminen ryttyilee mulle :(
Brodeerauksessa ja pinnanmuokkauksessa on kokeiltu monenlaisia juttuja:

Brodeerauskuvatukseni

Pinnanmuokkausta silkkinauhakirjonnalla ja huopaompelulla

Huovutettu koru, pinnanmuokkauksella
Vaikka typyköitten kanssa pakerretaan kellonympäryksiä ja välillä on ilmassa päänsärkyä, buranaa ja pinnojen kiristelyä (=purkutyömaat) niin mukavassa huumorihengessä yhdessä touhutaan. Tämmöinen pikapäivitys, työntäyteisistä viimeisistä koulupäivistä.
Huomenna esittelen ensimmäisen portfolioni!

6 kommenttia:

 1. Upeita töitä, Päivikki! Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/08/2014

  Kuvista välittyy luomisen ilo, mutta myös tekemisen meininki ja määrä. Mikään ei valmistu ilman vaivannäköä.

  VastaaPoista
 3. hehee purkutyömaat on parasta, eikö? Eikähän kenenkään pinnaa tarvitse kiristää, sillä kuten rakas L huomautti, vain opetus loppuu 15. päivä, mutta kouluahan on sinne kesäkuun alkuun asti ;)

  http://www.thewildethings.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kouluahan on siis useampi vuosi vielä Emma ;) toivottavasti ajattelit tulla ma, niin palautetaan se testaus tehtävä!

   Poista