torstai 3. joulukuuta 2015

Ei väkisin

kannata punnertaa, sen tiedän.
Ja seuraavana päivänä pilkahti jo ihana aurinko. Luonteeltani kun olen niin nollasta sataan, että pieni vastoinkäyminen ja olen murheenmurtama, mutta aina on valo löytynyt. Muotoilun tutkimuksellisuuteen vaadittiin lisää työtä ja teen toki työtä käskettyä, en vain koe olevani oikein tutkijatyyppiä ja aihe on vaikea avattava itsenäisesti työskentelevälle. Muutama yö piti nukkua huonosti ja sitten pilkahti aurinko. Tekaisin itselleni auringon väriset töppöset ja ne jalassa säilytän auringon sisälläni ja lumen ja valon.Kesällä rakennettiin meille pieni kasvihuone, johon siirsin avomaalta vanhan viiniköynnöksen. Siellä se nyt kököttää mansikan ja krookusten kanssa nurkassa ja odttaa kesää. Tuon mökin tunnelma on jotenkin salaperäinen, inspirova. Vaikka kesällä kutsuin sitä mökömajakseni, niin ehkä pitäisi sille antaa kauniimpi nimi, niin kutsuva ja mystinen tuo paikka on. Haaveiden maja ennemmin.Tein aiemmin syksyllä majaan rukinpyörästä kynttelikön, mutta nyt tuntui siltä, että nostan sen jouluksi sisälle. Kunhan saan sen paikoilleen, niin ehkä esittelen sen paremmin. Uskon, että se tuo lisää inspiraatiota tähän tämän hetkiseen mökömajaani... Voihan mökö :)


4 kommenttia:

 1. Aina kannattaa pitää (luova?) tauko... Eikö ne ajatukset ja inspiraatiot putkahda esiin, eivät väkisin kaivamalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leenat. kunhan tämä mun luova taukoni ei nyt venyisi jouluun asti. No ei kai, kyllä niitä ajatuksia onneksi sen verran päässä liikkuu :)

   Poista
 2. Hö!

  Kivat sukat, ei nuo jalassa voi mököttää...
  Aikalisä, luovuuden kautta ja taas kulukee,


  Tulin kotiin, tutustumaan. Outo paikka, viimeksi kuukausi sitten olen käynyt. Kuitenkin tunnen olevani kotona. Hämmästelen aamukahvia juoden, millekkö alakas. Ajattelin valita luovuuden ja joulukorttitehtaan. Sillä on hyvä nollailla.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää,
  tiijnalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, vielä kulukee, ehkä jossain vaiheessa. Ajatella oot päässyt kotiin käymään! Toivotaan, että pääsette piakkoin taas viettämään kotielämää koko sakilla!

   Poista