tiistai 8. joulukuuta 2015

Ilon ja valon kautta


niin se lähti.
Lisäksi tarvittiin vielä ystävältä linkki ylen klassisesta radiosta ja lyijykynä alkoi lentää paperilla... Alkoi tulla juuri sitä mitä olen hakenut ja tuskaillut. Hämmästynyt olin siitä mikä vaikutus Sibeliuksella minuun oli! Kynä liikkui musiikin tahtiin ja välillä olin aiva hurmiossa.
Ehkä näistä ei vielä ihan tasokuvia saa, mutta muoto erottu jo selvästi. Valitettavasti enää en voi piirroksia kuvata, sen vaan voin kertoa, että ruokapöytä on ihan saman näköinen kuin viimeviikon päivityksissä :)


Kuvasin tuon kynttelikön, kuvasin iloa ja valoa.

Hyvän päivän kruunasi ystävä soitollaan, näitä rupatteluja kaipaan, sosiaalinen kun olen ja nyt päivät täällä yksin nökötän.


Olen tehnyt itseni kanssa sopimuksen, turha otsanrypistely jätetään nyt pois, kerkiän sen mitä kohtuudella ennen joulua kerkiän ja muut hommat hoitelen sitten joulun jälkeen.
Aika hyvä sopimus mitäs tuumaatte?

4 kommenttia:

 1. Hyvä Päivikki, tsemppiä! Tuutko ensiviikolla mallistokatsaukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi Emma, jos olisin saanut kaikki muutkin hommat samalla hoitoon, niin olisin tullut. Nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen, että tammikuulla käyn seuraavan kerran :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, valoja...ah. Tunnelmallista. Hyvä sopimus! Maailman kiireet ovat nopeutuneet, mutta ihminen tarvitsee projekteihinsa yhtä paljon aikaa (ja rauhaa tekemisilleen) kuin ennenkin <3. Mukavaa Lucian päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninnu, pitkästä aikaa! Ihme päätöksiä pitää tehdä, että osaisi rauhoittua, kun kukaan ei kuitenkaan ole patistamassa tai pakottamassa. Maailman meno, se on kyllä hektistä ja tarttuu meikäläiseenkin. Mutta voi, ompa kiva kuulla sinusta. Ilahduin! Tosiaan, hyvää Lucian päivää myös sinulle!

   Poista