torstai 30. huhtikuuta 2015

Hurahtanut

olen aivan noihin kokeiluihin.
Sirstelen silmiä ja etsin korennon siipien välkettä.

Löytyyhän se välke.
Minulla on loistava opettaja neuleessa; oikeastaan kaksi. Toiselta saan oppia toteutuksiin ja toiselta oppia teollisen neuleen maailmaan.
Tilkkuja tutkiessamme opettajani ymmärsi intoni suomuihin ja puhalsi tuulta purjeisiin... Nyt suomut eivät jätä rauhaan, vaikka en ole varma miten ne liittyvät korentoihin.


Tämä suomu voisi muistuttaa korennon siipien välkettä.

Tämä suomu tuo mieleen sammalen... Tykkäävätköhän korennot sammalesta?


Opettajani heitti ilmaan myös ajatuksen pellavasuomukokeiluista


Niin monesti kysytään sitä, mistä inspiroidut. Tällä kertaa korennoista.
Miten paljon olisi kokeiltavaa, mutta aikaa niin himskatin vähän.

Päivät Aallossa lentävät siivillä, siellä ei ole aikaa keskittyä kokeiluihin. On paiskittava hartiavoimin töitä. Linkitin töiden paiskimisesta videoita instagramiin käykää kurkkaamassa.
Viime viikot ovat olleet jo melko tiiviitä, ei ole jäänyt juuri ylimääräistä aikaa päivittää tekemisiään tai jos ylimääräistä aikaa on hiukan ollut, niin olen lähtenyt tuulettamaan päätäni lenkkipoluille.

Kun kotiin tulee perjantai iltana ja kokonaisen lauantaipäivän saan olla kotona, niin viikonloppu on surkean lyhyt. Reissunaisen elämää  eletään enää muutama viikko. Vaikka on ollut niin antoisaa ja mielenkiintoista, niin voimanrippeet ovat aika vähissä. Reissaaminen syö naista.
Hyvin kuitenkin Sirpa ja Juha ovat adoptiotätiä kestäneet, siitä iso kiitos! Ilman tällaista asumusjärjestelyä Helsingin keikkani olisi jäänyt haaveeksi.

Muutama pitempi kotoviikonloppu auttaa jaksamaan tämän lopun ja myös ne hirmuisen kiitolliset ihmiset joita auttelen loppurutistuksessa kohti suurta näytöstä.

8 kommenttia:

 1. Nuo suomut! Niissä yhdistyvät luonto ja värit. Aivan ihmeellisen kauniita, Päivikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, kummalliset koukuttavat suomut... Ihanaa kun muutkin syttyvät! Alimmat pellavasuomut ovat ihan mielettömän kauniita luonnossa, niin täydellisen muotoisia :)

   Poista
 2. Anonyymi4/30/2015

  Todella kauniita, ajattomia. Hyvää vappua teille tääktä Kuopiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan Kuopijoon ja sitä sammaa!

   Poista
 3. Anonyymi5/01/2015

  Voi että on upeita, palan halusta nähdä nämä "elävänä! Hauskaa on ollut nämä kaksi kuukautta ja aika on kulunut tosi nopeasti. Tervetuloa vaan taas sunnuntaina. t:Se toinen adoptoinut=Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, aika on kulunut ihan siivillä... Tuntuu, että vasta oli se sateinen hiihtolomapäivä, kun mun kamppeet roudattiin teille. Ja muutama viikko, niin pitäs roudata kamppeet kottiin :O

   Poista
 4. Jesss!
  Nyt sinullekin iski nuo korennot tajuntaan. Minulle se tapahtui jo muutama vuosi sitten. Enkä edes tiedä mistä se tuli, mutta koukutti ja on pysynyt.

  Olen asiaa joskus ääneen ihmetellyt ja yhdellä ihmisellä oli siihen heti vastaus/tieto.
  Jotain tämän suuntaista: Korennot ovat naisellinen vastine/symboli tarustossa miehen lohikäärmeille.
  Ne kuvastavat itsensä tuntemista, vahvuutta, rohkeutta ja tukevat näitä naiseuden ominaisimpia piirteitä.

  Eli siinäs sait!!! Olet löytöretkellä, oikeaan suuntaan...

  T.Huuhaa-Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin, aika ihanaa kuulla tämä. Korento tuli inspiroimaan tehtävässä, jossa piti määrittää henkilöhahmo. Ajattelin henkilöksi naisen, joka on hento olemukseltaan, mutta vahva ja päättäväinen psyykkeeltään... henkilöstä tuli mieleen Helinä-keiju, joka muuttui korennoksi. Näin ne ovat monimutkaiset joskus nämä inspiraation polut.

   Poista