tiistai 4. lokakuuta 2016

Kukkatipoissa

oli tehoja luomisinnostuksen suhteen. Täytyy ehkä tilata erikseen opparin kirjoittamiseen syventävät tipat. Tosin eilen aamulla osasin jo hiukan taas palata siihen neulevalmistajien selvitystyöhön, huh!


Olen yrittänyt saada persoonallista jälkeä neulekoneella, sellaista, jota on vaikeampi toteuttaa teollisesti samannäköisenä. Ai että tykkään tuosta mohairin ja ranskalaisen efektilangan liitosta <3  Mulla on isompi neuleprotoprojekti menossa, mutta helpottaa kun voi tehdä tällaisia pienempiä kokeiluita ohessa. Mukava ois kuulla mielipiteitä...Arvaatte varmaan, että kun alkaa taas mallistosuunnitelmat kovasti kutkuttaa, niin silloin väistyy kaikki muu mielestä. Toisaalta olen niin iloinen, että palo neulekoneella työskentelyyn löytyi taas. Toki välillä märehdin, että miksi näitä suunnittelen käsikoneelle, kun olen miljoona päätöstä tehnyt, etten käsityöyrittäjäksi enää ryhdy.


Edellisessä elämässä käsityöyrittäjänä kirjanpitäjäni tuumasi, että saahan sitä yksityishenkilönäkin käsitöitä tehdä ja myydä harrastuksekseen, kun muistaa maksaa siitä veron.
Juttelin tässä viimeviikolla toisen pohdiskelijan kanssa ja hän tuumasi niin levollisin mielin, että luovuudelle täytyy antaa aikaa. Maltti on valttia ja nyt kun minä olen tuumaillut aikani, huomaan, että alkaa syntyä aika mukavaa jälkeä. Persoonallista ja harkittua, voisiko sanoa niin?
Tämmöinen unelmoitsijan hattarapipo päähän ja haaveilemaan pilvilinnoista.8 kommenttia:

 1. Ihania neuleita! Liekkö viime viikonlopun häiden oranssiteemasta jäi väri niin syvästi mieleen, että ydin sykkii tuolle oranssille pipolle ja Viljan päässä olevalle huiville! Vaiko syksy ja oranssin tuoma valo on syynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kausiväri oranssi, varmaan vähän riippuu missä sitä on, että se miellyttää. Näin syksyllä luonto antaa viimeiset väriterapia puiden lehdistä. Tuossa oranssissa huivissa on sellaista syyspuiden väri. Mukavaa, että sinulle jäi värimuistoja viikonlopusta, varmaan auttaa jaksamaan talven yli.

   Poista
 2. Anonyymi10/04/2016

  Ihania neuleita ja pintoja! Ylläri, tykkään sinertävästä piposta eniten :D Tsemppiä luomistyöhön ja opparin tekemiseen. t:Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Sirpa! En oikeen tahdo saada opparin työstämisestä kiinni, ajatukset on niin levällään. Mutta pikkuisen oon päivittäin alkanut pakottaa ajtuksia siihen suuntaan ;)

   Poista
 3. Kauniita värejä ja kivoja malleja!

  VastaaPoista
 4. Päivikki ostin lankaa ja aion tehdä itselleni joululahjaksi ensimmäisen pipon koskaan :D En tosin neulekoneella, se on teidän taitavien hommaa! Pipot on tosi kauniita - itsehän tykkään väreistä niin kauan kuin saan pukeutua pääasiassa mustaan. Mutta mustassa on kaikki värit...?

  Kuullaan taas, vähän ikävä Päivikkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emma, iso ikävä teitä kaikkia... itku pääsi kun luin tän... Halit ja pusut sinne! Huomaan nyt, että nuo värit olivat ihan väärät: valkoinen ja harmaa menee kaupaksi nyt :)

   Poista