keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Maan päällä

paikka onneksi on, missä ajatukset lepäävät.
Olen ollut yllättävän väsynyt ja saamaton. Harmittaa ihan. Ainoa asia mihin saan itseni koottua on puutarhatyöt ja leipominen. Taikinaterapiaa, sitä on nyt harrastettu viikko tolkulla ja se näkyy, eh-heh! Rippijuhlat pitäisi touhuta ja minä vaan istuskelen mökömökissä ja huokailen. Ihmiset eivät lakkaa kyselemästä, että mitkäs ovat nyt suunnitelmat... Enkä jaksaisi yhtään nyt suunnitella suurempia, kuin että valmistuisin syksyllä. Ja teen töitä.
Palaan vanhaan hommaan eli kuvismaikan pestiin osittain, osittain voin sitten alkaa suunnitella suurta ja ihmeellista tulevaisuutta, josta kerron heti jos sellainen koittaa!
Fiilistellään vähän ja katsellaan tätä ihmeellistä kasvua, eiko niin? Oikein hyvää ja rentoa keskikesän juhannusjuhlaa teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Juhannusta!
  Voi sua, saat ollakki väsynyt. Olethan vetänyt sellaisia turnauksia pitkin kevättä.
  Lataudu noilla mieluisilla asioilla.

  Meidän Mökömajamme rakennettiin silloin aikoinaan mökötystä varten, muilla kun on huvimajoja yms ja meillä on ollut huvit aika vähissä, niin onhan se kornia mennä huvimajaan jos ei huvita. Näinpä ikioma pyhättömme mökötystä varten toimii positiivisesti, yleensä fiilikiset jollakin tapaa nousevat kun aikansa siellä kököttää, mököttää ja mietiskelee. Uskon teidän Mökkärin kykenevän samaan.

  Minäpä leivoin eilen lämpimikseni mustikka-, raparperi- ja marenkipiirakoita. Ja rippijuhlat on täälläkin tulollaan.

  Letkeyttä, lempeyttä itseäsikin kohtaan ja lämpöä, Tiinalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos ymmärryksestä Tiina! Itse en oikein ole käsittänytkään kuinka poikki olen. Reissussa notkahti vielä selkä ja kun ei pääse lenkille, menee totaalisesti pasmat sekaisin. Nyt toimii jo muu kroppa joten kyllä kai se pääkin alkaa pikkuhiljaa raksuttaa :)

   Poista
 2. Kannattaa olla itselleen armollinen ja antaa aikaa. Levossa synty ihmeitä. Puutarha ja leipomukset kuulostavat hyviltä :).

  VastaaPoista