keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Huhkimista

ja hosumista on ollut tämä huhtikuu.
Olen tässä viimemetreille asti ollut siinä uskossa, että väännän sen opparin väkisin tuli mitä tuli. Väliin on mahtunut päiviä, että kirjoittamisesta ei ole tullut vaan kertakaikkiaan mitään. Väliseminaarissa käynti helpotti tilannetta suuresti ja antoi taas näkökulmaa kirjoittamiseen. Maanantaina kirjoitin niin että näppäimistö sauhusi ja taisi sitä sauvua iltapäivästä tulla korvistakin, sen verran alkoi muori käydä kuumana. Kaks viikkoa aikaa palautukseen ja malliston viimeistelyhommat päälle. Siis MIHIN mulla on kiire?!


Tuntui kai vaan siltä, että olisi kiva olla muotoilija jo kesällä. No, eilen tuli sellainen olo, että tuun hulluksi tämä hätäilyn kanssa... lienee sama valmistunko kesäkuulla vai syyskuulla? Mukavampi kuitenki tehdä opinnäytetyö, jonka kehtaa omalla nimellään julkaista. Tärkeämpää on nyt vain keskittyä malliston huolelliseen valmistamiseen... kun siihen näytökseen on siis enää muutama hullu viikko! Vaatteet alkavat onneksi olla viimeistä silausta vaille valmiita, mutta aina tulee niitä viimehetken päähänpistoja: jos laitan tuohon pitsireunuksen, niin näyttää fiksummalta, pikku homma, ei mee ku päivä :D



Kevättulva toi meille jääkauden vähäksi aikaa. Ihmiset ovat kyselleet, että olenko pistänyt merkille sitä, että hakeeko joki rannalle jääneet jäät pois (tarkoittaa siis sateista kesää). Kyllä sanonta paikkansa pitää, eihän näitäkään koiranilmoja voi muuksi tulkita. Jäät alkaa olla haettuna meidän rannasta, mutta naapureilla on vielä muutamia röykkiöitä joten saadaan sadetta vielä jonkin aikaa. Mutta toivotaan, että joki vie kaikki jäät näillä sateilla, ettei tarvi enää myöhemmin kesällä tulla hakemaan.





Tarvitsisin pikkuisen mukavaisempaa säätä ens viikolle, että voisin kuvata tuon mallistoni. Tosin maanantain räntäsade olisi ollut ihan huippu kuvauskeli noille neuleille:  kauniita kuvia, sillä kustannuksella, että kamera olisi pilalla ja mallilla keuhkokuume.



Saapa nähdä kerkiänkös enää tähän bloggeriin päivittää ennen näytöstä. Jos vain mallistosta kuvia saan, niin yritän koneelle laitella, muuten täytyy nyt keskittyä pään pitämiseen tolkkuna (=lenkkeily) ja malliston viimeistelyhommat ajoissa, ettei tuu hengen hätä.


2 kommenttia: