torstai 21. toukokuuta 2015

Haikeat

ja kovin kiitolliset mietteet näin viimeisinä päivinä täällä Aallossa.
Kokemus tulee olemaan ikimuistoinen.
Tällä viimeisellä viikolla ei ole nähty vieläkään mitään hirmuista dramatiikkaa, mitä nyt opiskelija ovat olleet hiukan takakireitä. Kovan paineen alla on eletty tämä viikko ja jännitetty sitä kenen vaatteet ovat näytöksessä. Kuulin, että kuusi putoajaa on pelistä pois... mutta totuutta en tällähetkellä tiedä. Minulla on näppini niin monessa neuleessa, että kaikkien soisi pääsevän.
Alkuviikosta taloon tuli stailaaja, jota oppilaatkin odottivat paniikin omaisin tuntein. Stailaaja saattaa antaa sakset käteen ja sanoa, etttä leikkaa noiden housujen lahkeet. Ja silloin tehdään työtä käskettyä.
Stailaaja ja opettaja ovat yhdessä katsoneet ja rankanneet mallistot, viimeiset sovitukset on läpikäyty.
Vaatteita lähdetään kuljettamaan kohti Kattilahallia huomista näytöstä varten.
Näytökseen huipentuu minunkin keikka stadissa ja niin vain selvisin :)
Suurimmat pelkoni olivat, että joutuisin lankahyllyjen järjestäjäksi... ja etten pääsisi sinuksi stadiapuhuvien ihmisten (nuorten) kanssa. Turhia pelkoja, mää oon mää ja minuna ne mut vastaanottivat.
Mielettömiä mallistoja nähdään huomisiltana. Kuulumisiin. 

2 kommenttia:

 1. Annahan filmin palaa ja ota kuvia meidän tavallisten tallaajien iloksi!
  Vien huomenna tämän kuun synttärisankarin kummityttö Viljan sekä kesäkuun sankarit, Venlan ja itseni, DiDiihin syömään! Voimme lisätä juhlinnan osioon tuon sinun Helsingissä ja poissa kotoa olon loppumisen (tältä erää)! Hienoa, että selvisit - ja mikset olisi! Sinulla on ollut koko ajan täällä kotona niin hyvät taustajoukot, jotta olet melkein huoletta voinut hoitaa opiskelu- ja harjoitteluhommasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Leena, että viet päivänsankareita syömään! Itse en ota kameraa näytökseen ollenkaan, ammattilaiset ovat siellä sitä varten. Ja varmaankin löytyy kuvia sitten näytöksestä, ainakin viimevuotisesta on löytynyt kiitettävästi.

   Poista