lauantai 15. helmikuuta 2014

Vasurilla

viimeistely onnistuu.
Ja niin sain punaiset tempopalat yhteen.Tämä työ on ollut kyllä ihan murheekryyni välillä. Kesällä innostuin näiden kukkapalojen virkkuuksista ja kun kaapissa oli läjä punaista Tempoa aloin haaveilla punaisesta pontsosta. Piakoin huomasin, ettei Tempo tule riittämään ja kyseistä lankaahan ei enää valmisteta ollenkaan. Yritin kuulutella facebookissa neulojien vanhoista varastoista, mutta ei, kukaan ei ollut varastoinut sitä minua varten ;) Sitten Satu postasi Tempopipostaan, jossa oli iik! punainen raita... heti hyökkäsin Satun kimppuun :D ja sain puuttuvan nyssykän avustusta.
Pontso ajatuksesta olin luopunut, mutta jonkin sortin viitta voisi onnistua, pohdiskelin ja vääntelin olohuoneen lattialla palasia eri asentoihin. Eikä mikään kokoonpano näyttänyt hyvältä.

Mutta sitten kun aloin palasia yhdistellä, alkoi malli muotoutua pikkuhiljaa.
Ihme kyllä, oikeen mukavainen "härpäke" tästä loppujen lopuksi tuli. Ihanan lämmin
ja miten hyvin sopiikaan tuon keskeneräisen sikamokkahameen kanssa (helma vielä raakareunalla).
Punainen väri on himskatin hankala kuvata... varsinkin, kun itse kuvaajan pitäisi olla sekä kameran edessä, että takana ;)
Rouvan lauantaiaamuluukki on hiukan huispaus, mutta onko se lie teillä siellä ruudun toisessa päässäkään yhtään kummoisempi? ;D
10 kommenttia:

 1. Oi siitä tuli HIENO!! Onneksi olit kärppänä tuon langan kanssa ja saatiin jämät oikeaan osoitteeseen :) Upea, toden totta!
  Ja huispaus :D :D on tosi söpö, toisin kuin täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, etenkin lankapulasta pelastamisesta! Ihan mukavainen villapaita tuli käyttöön ja lämmittämään viileissä luokkatiloissa.

   Poista
 2. Onpa herkullisen ja persoonallisen näköinen "härpäke" ja hameestakin tulossa oikea namu. Itse olin täydessä tällingissä eilen aamulla, käytyiin vähän talviloma piknik-risteilyllä ;) Ei oo kyllä kuvaa todistusaineistoksi, kun meillä ei oo kunnon kameraa :/ Tämän aamun näkymää ei voi kehua. Terveisin nuhanokka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ollaan sitä oltu humputtelemassa. No uskon sitten tällingit ilman todistelujakin ;) Minäkin nnistuin täältä kotoa imuroimaan itselleni räkänokan... ei passais räkänokka ukkoa pusutella :D

   Poista
 3. Anonyymi2/16/2014

  Wau! Virkkuuspusero, hame ja sinä. Realistista, aitoa, teeskentelemätöntä, lahjakasta.. Upeaa Päivikki <3

  T: Elliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Minkäslaisia virkkuuksia siellä Elisalla alkoi syntyä?

   Poista
 4. On sinun opiskeluista ja matkustamisesta se hyöty, että saat itsellesi hyvännäköisiä uusia vaatteita. Ei voi kuin kateellisena katseella. Ja tällingit on pulkkamäen jäljiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, puolensa ja puolensa. Mutta oon kyllä ihan tyytyväinen näihin tekeleisiin. Nyt vain junakäsityöt täytyy unohtaa niin kauaksi aikaa, että olkapää palautuu.

   Poista
 5. Anonyymi3/21/2014

  Ihana "härpäke" !

  Pipsa

  VastaaPoista