keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Fiilikset


tuppaa niin äkkiä muuttumaan, tiedättehän.
Elämä oli niin ihanata viimeviikolla, neuloshurmassa elin pitkälle viikonlopun, mutta nyt multa vietiin hiihtokelit. Vesi ropisee yöt läpensä peltikattoon, joen jäät nousevat veden paljoudesta ja kaikki tämä saa oloni levottomaksi. Öisin näen painajaisia mallistokankaista ja synnyttelen perheeseen uusia vauvoja... pikkuisen voisi kuvitella jonkinlaista stressinpoikasta.


Vaikka mallistohommat ovat hyvässä vauhdissa ja aikataulussa, niin ilmeisesti joku asia kiristää takaraivossa... sellainen tiedostamaton. Tiedostettu kiristäjä on tuo oppari, jonka vuoksi meinaa tulla harmaita hiuksia, kun osaisin rentoutua ja ajatella, että se tulee ohessa tai sitten ei.
Muistilappu poikinensa on kirjoiteltu ja aina se jota etsin on hukassa.

Ja pitäisi rentoutua.
Iliman hiihtua...
Muuten, näytösprojektin blogi ja sivut ovat nyt avautuneet, käykää kurkistelemassa W16KAJO

7 kommenttia:

 1. Huomenta!
  Hyvä, etten ole ainoa, joka fiiliksiä kelailee.

  Olen kelaillut kaikessa hiljaisuudessa omia fiiliksiäni pitkin aamua; saunassa, koneella, kahvikupin äärellä, kissa sylissä, kellon tikittäessä.
  Mitkä ovat fiilikset?
  No, ne tuppaa ihan oikeasti muuttumaan, muuttamaan muotoaan, heilumaan ja häilymään...
  Syistä jos toisistakin, siinä mielessä ymmärtänen fiiliksiäsi.
  Saattaapi minulla olla käsitys myös stressin eri olomuodoista, miten ne fiiliksiin vaikuttavat.
  Ja tuo ilima, kuinka suuri merkitys sillä on. Sitä myötä myös niillä omilla latautumiskeinoilla ja asioiden jäsentelyllä...

  Pimeää ikkunaa vasten näen uitetun peilikuvani, saunan jälkeen nääs. Vääntelen naamaani, yritän hakea sitä kautta peilaten aamuuni fiilistä. Josko suoristaisin ryhtini, katsoisin reilusti kohti, löytäisin silmistäni pilkkeen ja hamuilisin naamalleni positiivisen perusilmeen. Naps. Kuvajaiseni lukittu, kyllä tämä tästä.
  Taas...

  Hyvää jo ovella kolkuttelevaa ystävänpäivää <3

  Tiinalta


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti nyt sitten vielä tätä fiilishommaa alkaa kelaamaan, kun tuli äkillinen kutsu töihin. Kun on töissä, niin ei kerkiä yhtään miettiä, että masentaako vesisade. Me täällä kotosalla oleilevat keretään miettiä ehkä asioita vähän liikaa, niin se on. Mutta jonain päivänä... jaa-a toivottavasti oon töissä muuallakin kuin kotona! Naps tuli mieleen tuosta kuvan lukitsemisesta, että minä matkustan sunnuntaina Hämptoniin ja sillä kuvajaiseni lukitaan studiossa, vieläköhän kerkiäis jostakin botoxia tuohon otsaryppyyn hakia ;)

   Poista
 2. Noista harmaista hiuksistakin vielä... istuin äsken saunassa ja vedin tuubista lisää harmaata, nääs kun tämä eukko alkaa harmaantumaan.
  Yritän ennakoida, olla jopa edellä sitä oikeaa ja hiipivää harmautta, jotten sitten peilikuvaani säikähtäisi kun se on todellista.

  Hah!

  Yhä Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä oon vielä yrittänyt teeskennellä olevani punertava, vaikka kyllä ne harmaat sieltä hiipii... Sitten kun hiukseni ovat yhtä kauniin väriset kuin äidilläni niin annan olla... Tiiä vaikka sitten valmistuttuani olen muodikkaan harmaa muotoilija :)

   Poista
 3. Tuttua tuo mielialojen vaihtelu... Välillä olen edes vähän tyytyväinen itseeni ja olosuhteisiin ja toisinaan en näe muuta kuin omaa epäonnistumista.. Toivottavasti tätä lukiessasi ilo ja innostus ovat jo palaamassa. Itselläni univelka saattaa vaikuttaa mielialaan ikävästi. Metsässä kulkeminen koirien kanssa antaa voimaa. Toivon, että sinulle tulee vielä hyviä helmikuun hiihtokelejä tänä talvena.

  Klikkasin näytösprojektisi blogin linkkiä. Minulle tuli error-ilmoitus. Linkn osoite näytti tablettitietokoneellani tältä: http://w16kajo.wix.com/muotinaytos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu, en tiedä onko se ikä ;) joka pistää öisin valvomaan ja miettimään asioita, jotka eivät öisin miettimällä yhtään kummene. Lunta taas satelee, toivotaan tosiaan, että hiihtokelit palaavat! Tuo Kajon sivujen osoite mulle kiukuttelee... en ymmärrä mistä se tuo wixin tuonne väliin hakee, meinasi tiltata koko bloggeri, kun oon tätä yrittänyt korjata :( No nyt pitäisi toimia tekstissä... sivupalkki on vielä jumissa...

   Poista
  2. Näköjään olivatkin muuttaneet sivujen osoitteen... saa siinä ihmetellä!

   Poista